Talkoita majalla ja Lappalan tulipaikalla

Talkoot torstaina 21.5. klo 9 ja lauantaina 23.5. klo 9 majalla sekä Lappalan tulipaikalla.

Lappalalla tulipaikan siistimistä ja majalla mm. maalausta ja pihatöitä.

Huom! Korona-rajoitukset ovat voimassa joten max. 10 henk. kerrallaan/paikka. Etäisyydet ja hygienia huomioiden. Osallistuminen oman harkinnan mukaan.

Ilmoittautumiset Kari Vierre +358 40 848 1055

Tänä vuonna vanhentuvat ampumakoesuoritukset

Maa- ja metsätalousministeriö on lähettänyt pikaiselle lausuntokierrokselle lakiesityksen, jonka nojalla tänä vuonna vanhentuvan ampumakokeen voimassaoloa jatketaan heinäkuun 2021 loppuun ilman ampumakokeen uutta suorittamista. Muutoksella pyritään ennakoimaan, ettei koronantilanteen vuoksi pitämättä jäävät ampukokeet vaikeuta metsästäjien osallistumista hirvieläinkantojen säätelyyn syksyn metsästyskaudella.

Päätöstä odotelessa…

Tiedoksi:

UTJR on viruksen leviämisen estämiseksi päättänyt asettaa ampumaradat käyttö kieltoon. Kielto astuu voimaa heti ja se on voimassa toistaiseksi. Ilmoitan kun tilanne rauhoittuu niin saadaan radat taas käyttöön.

Voimia taisteluun koronaa vastaan.

TYNNYRISAUNA MYYTÄVÄNÄ!

Majan tontilla oleva tynnyrisauna myydään eniten tarjoavalle. Saunan poisvienti on oltava sovittuna majan lopputarkastukseen mennessä. Sitovat tarjoukset osoitteeseen johtokunta@kouvolaneramiehet.fi 29.2.2020 mennessä. Johtokunnalla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous. Korkein tarjous tällä hetkellä 1000€